Answers to the NFL Emoji Challenge πŸˆπŸŽ‰


Answers to the NFL Emoji Challenge πŸˆπŸŽ‰



How Did You Fare? πŸ€”

So, you've taken the NFL Emoji Challenge and now you're itching to know how you did, right? Well, the wait is over! Here are the answers to all 32 NFL team emojis. Let's see how many you got right!

  • 1. 🌊🐬
    Answer: Miami Dolphins

  • 2. 🏴‍☠️☠️
    Answer: Tampa Bay Buccaneers

  • 3. πŸ›️πŸ¦…
    Answer: Philadelphia Eagles

  • 4. 🀠⭐
    Answer: Dallas Cowboys

  • 5. πŸŒ‰πŸ”Ά
    Answer: San Francisco 49ers

  • 6. πŸŒžπŸ”΄
    Answer: Arizona Cardinals

  • 7. 🐻🟠
    Answer: Chicago Bears

  • 8. πŸ…πŸŸ 
    Answer: Cincinnati Bengals

  • 9. 🐦🟣
    Answer: Baltimore Ravens

  • 10. πŸπŸ”΅
    Answer: Los Angeles Rams

  • 11. πŸ›‘️⚔️
    Answer: Las Vegas Raiders

  • 12. πŸŽπŸ”Ά
    Answer: Denver Broncos

  • 13. πŸ§€πŸŸ’
    Answer: Green Bay Packers

  • 14. πŸš€πŸ”΄
    Answer: Houston Texans

  • 15. 🌲🟒
    Answer: Seattle Seahawks

  • 16. πŸΎπŸ”΅
    Answer: Carolina Panthers

  • 17. ⚡πŸ”΅
    Answer: Los Angeles Chargers

  • 18. πŸΉπŸ”΄
    Answer: Kansas City Chiefs

  • 19. πŸ”️πŸ”΅
    Answer: Indianapolis Colts

  • 20. πŸŒͺ️πŸ”΄
    Answer: Cleveland Browns

  • 21. πŸ¦πŸ”΅
    Answer: Detroit Lions

  • 22. 🐦🟒
    Answer: New York Jets

  • 23. πŸŽ΅πŸ”΅
    Answer: Tennessee Titans

  • 24. πŸŒ²πŸ”΄
    Answer: Atlanta Falcons

  • 25. πŸŒ†πŸŸ£
    Answer: Minnesota Vikings

  • 26. 🌞⚫
    Answer: New Orleans Saints

  • 27. πŸƒπŸ”΅
    Answer: Buffalo Bills

  • 28. 🌊⚪
    Answer: New England Patriots

  • 29. πŸ—½πŸŸ’
    Answer: New York Giants

  • 30. πŸ—½πŸ”΅
    Answer: Jacksonville Jaguars

  • 31. 🀴❤️πŸ’›
    Answer: Washington Football Team

  • 32. 🎰⚫
    Answer: Pittsburgh Steelers

Post a Comment

Previous Post Next Post